ijgenwys en anders

Markenland 96
4871 AV Etten-Leur
http://www.ijgenwys.nl/
18
vrienden
17
reviews
4997
pluimen
vriend worden
meer informatie
review plaatsen
neem contact op

Review plaatsen

Vertel ons en andere bezoekers jouw ervaringen met de zorg en begeleiding.

Leave this field empty

De reviews worden beoordeeld op ongepaste teksten voordat ze geplaatst worden. Gebruik een review niet om privacy gevoelige gegevens te plaatsen.

review
Wat een fijne zorginstelling! ik had altijd mijn vooroordelen over zorgopvang maar die zijn gelukkig hier niet van toepassing. het mooie van ijgenwys is dat alle doelgroepen bij elkaar zitten en dat ze dit zo weten te doen dat iedereen zijn plekje wel kan vinden daar.(dus niet in hokjes geplaatst) ook merk je echt dat medewerkers en vrijwilligers hart voor de deelnemers hebben. is er geen tijd? dan maken ze tijd. al met al een heel erg fijne omgeving en fijne zorgzame lieve mensen in een huiselijke sfeer. -- fleur schlichting
19-06-2019
review
Jos, een gedreven persoon, die staat voor de stichting! Iemand die gaat voor de mensen die op de dagbesteding verblijven en die hij als "gast" ziet. -- Cees Vriends
20-08-2015
review
Een prachtige dagbesteding voor mensen met een beperking. Rust en ruimte, mensen en dieren, binnen en buiten, afwisselende activiteiten. Mijn zoon komt elke dag voldaan en met een grote glimlach thuis! -- Anneloes van Wingerden
20-11-2014
review
Nu ruim een jaar vaste bezoeker op maandag, dinsdag en donderdag. Ik word hier lekker bezig gehouden, door een hulpvaardig team! Reuze naar mijn zin, prima plek! -- Willem Kreugel
29-07-2014
review
Leuk besteding van dag. Goede begeleiding. -- Luud Pemen
29-07-2014
review
Een hele ontspannen plek om te werken, vooral met de fijne deelnemers die we hebben en waarmee we leuke activiteiten mogen doen, van alles mogen maken en ontwikkelingen mogen doormaken. Zo grappig om te zien hoe deelnemers soms heel nauwkeurig zijn en ik dan denk, daar kan ik nog iets van leren! Bovendien is de onbevangen houding van de deelnemers ten aanzien van elkaar mooi om te zien en ervaren. Blij dat we niet gekozen hebben voor een specifieke doelgroep maar voor iedereen met een beperking, mijn grootste beperking is dat ik ook graag ijgenwys ben en toevallig wel eens anders, hi hi -- Marie-Louise Goedman
29-07-2014
review
Het is een heel fijne dagbesteding plek. -- carla van holsteyn
29-07-2014
review
Ik vind het ontzettend leuk hier. Kom zelfs in mijn vakantie extra. -- Sharon Broere
29-07-2014
review
fijne begeleiding, mensen uit het vak met oog voor iedereen. Met lef verder kijken dan de beperking -- jos
07-05-2014
review
Een stichting waar ik een warm gevoel voor heb gekregen. De gedrevenheid van Jos en alle andere medewerkers / vrijwilligers is top ! Mooi om te zien hoe de cliƫnten het naar hun zin hebben. Succes ! -- Peter Weekers
29-08-2015
review
Stichting ijgenwys & anders is een hele leuke en gezellige plek waar van alles te doen is. Lieve mensen en gezelligheid, er is ook altijd wat te doen. Ook goed contact met de deelnemers en de vrijwilligers, iedere dag is weer leuk en anders! -- Simone van den Belt
17-08-2015
review
Wij komen hier al vele jaren met onze kleinkinderen. Gewoon op je gemakkie wat drinken, een kleine wandeling naar de speeltuin en de diertjes. Gewoon een gemoedelijke plek. -- Van meer
07-11-2014
review
Prettig verblijf waarin de deelnemers in een rustige omgeving en met voldoende begeleiding en leuke mensen om mee samen te werken. Tevens goed contact met mede clienten. -- Diana
29-07-2014
review
De stichting heeft vele mogelijkheden op een prachtige locatie voor iedereen. Waar de deelnemers in alle rust kunnen genieten van hun dag op de boerderij, onder begeleiding van goede vrijwilligers die de deelnemers willen helpen op de boerderij. -- Sander Koevoet
29-07-2014
review
Goede stichting, heel erg terveden over de mogelijkheden bij de stichting. -- tom beusenberg
29-07-2014
review
Leuk en lekkere koekjes. -- Susan Vriends
29-07-2014
review
hartstikke goed bedrijf -- ian pierse
14-05-2014

Deel via Twitter Deel via Facebook post op LinkedIn