Elisabeth Hoeve

Nekkerweg
1462 LB Middenbeemster
9
vrienden
1
reviews
1775
pluimen
vriend worden
meer informatie
review plaatsen
neem contact op

Disclaimer

Juistheid van informatie

Stichting Green Valley is verantwoordelijk voor de presentatie van de informatie op deze pagina.  U mag dan ook verwachten dat wij de grootst mogelijke belang hechten aan de juistheid en actualiteit ervan. Evenwel wordt de informatie door de zorgaanbieder zelf onderhouden of heeft deze de mogelijkheid daartoe. Deze is dan ook zelf verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van de eigen gegevens.

Het is de taak van Stichting Green Valley om organisaties er regelmatig op te wijzen hun gegevens te controleren en eventueel te actualiseren. De exploitatie en uitvoering van deze website is overgedragen aan Landmerc+. Dus mocht u onjuistheden tegenkomen, dan kunt u dit aan het serviceloket melden.

Desondanks kunnen wij eventuele fouten helaas niet uitsluiten. Om deze reden kunt u Stichting Green Valley niet aansprakelijk stellen op basis van informatie op de pagina van deze zorgaanbieder.

Surfgedrag en privacy

Voor de verdere ontwikkeling van deze website en om beter tegemoet te komen aan de informatiebehoefte en het zoekgedrag van de bezoekers, worden bezoekersstatistieken bijgehouden. We kunnen aan de bezoekersstatistieken niet zien wie u bent. U zult dus ook nooit via ons benaderd worden voor marketingdoeleinden.

Gekoppelde internetsites

Wij wijzen u erop dat andere internetsites waarmee u verbinding maakt vanaf deze website, privacybepalingen kunnen bevatten die afwijken van de bepalingen die hier zijn vermeld. Uiteraard proberen wij u naar de beste internetsites te verwijzen. Wanneer u twijfelt aan de kwaliteit van een internetsite, dan kunt u dit aan ons melden. Wij zullen dan overwegen de internetlink naar die site te verwijderen.

Afhandeling e-mail door het serviceloket

Op deze website kunt u via een contactformulier of via de e-mail vragen stellen aan de medewerkers van het serviceloket Landmerc+. Zij zijn verantwoordelijk voor de afhandeling van deze e-mails en proberen dan ook zo goed mogelijk uw vragen te beantwoorden of uw verzoek naar de juiste persoon of instantie door te leiden.

Wij sluiten echter iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit elektronische verzending van informatie en/of doordat er niet of niet tijdig op uw vraag is gereageerd.

E: info@landmerc.nl

Deel via Twitter Deel via Facebook post op LinkedIn